Αριστοτέλης Κοΐνης

Αριστοτέλης Κοΐνης

Ο Δρ. Κοΐνης Αριστοτέλης είναι Κλινικός Ψυχολόγος και εργάζεται σε Ελληνικό Δημόσιο Νοσοκομείο καθώς και διδάσκει στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Aegean College, σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια του Christ Church University και του Coventry University του Ηνωμένου Βασιλείου, και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Είναι εκπαιδευτής σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Τομέα Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας. Δίνει διαλέξεις για θέματα Ψυχολογίας σε φορείς, συμμετέχει με ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά. Έχει μετεκπαιδευτεί και επιμορφωθεί στην Κλινική Ψυχολογία, στην Ψυχοπαθολογία παίδων, εφήβων, ενηλίκων, στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Θεραπεία και στο Ψυχόδραμα.

Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα είναι πολλά και τα συνδέει, με γνώμονα την επιστήμη της Ψυχολογίας, τη θεραπεία και την εκπαίδευση.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Ηθική παρενόχληση (mobbing) / η αδιόρατη απειλή στο ψυχικό κόσμο των επαγγελματιών υγείας”, εκδ. Ἡδυέπεια (2020).